Visie

Magic2be heeft als hoofddoel jou terug in contact te brengen met de MAGIE van het Universum en van je-ZELF.
Wij geloven namelijk heel sterk in het feit dat het leven NIET moeilijk hoeft te zijn. Dat het ook moeiteloos en aangenaam kan zijn.
Het Universum heeft wetmatigheden en eens we die leren begrijpen en toepassen zal je zien dat alles een reden heeft, een doel, ja het heeft echt zin en … het wil je altijd ergens naartoe brengen. Hoe bewuster je hier kan naar kijken, hoe eenvoudiger het leven wordt.
Je kan dan zien achter de gebeurtenis (die jij niet leuk vindt). De gebeurtenis is namelijk slechts het beeld.
Je moet dus werkelijk verder kijken dan je neus lang is. Je leven in eigen handen nemen en op zoek gaan naar wat hier van jou gevraagd wordt.
Dit vergt AANDACHT en BEWUST AANWEZIG ZIJN!
Want… meestal zitten we midden in de problemen en dreigen te verdrinken, we gaan er vanuit dat de “anderen” ons van alles aandoen.

Is dat zo?

Of wordt hier beroep gedaan op jou om een nieuwe kwaliteit te materialiseren?
De “anderen” zijn slechts de boodschappers. En jij mag kiezen of je slachtoffer blijft van de omstandigheden of als je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven.

Men zegt wel eens dat enkel mensen VRIJE WIL hebben.
Maar… is dat ook zo? Hebben wij vrije wil?
Volgens mij is die zin niet volledig en ontbreekt het volgende stukje…

Wij mensen hebben een VRIJE WIL om de WETTEN van het UNIVERSUM te volgen!

En het mag wel duidelijk zijn dat we dat laatste stukje helemaal over het hoofd hebben gezien en dat we er een zooitje van maken met de vrije wil van onze persoonlijkheid.
Maar …
Niet wanhopen!
Je kan dit nog herstellen.

Bij Magic2be nemen we je bij de hand en brengen je terug in contact met die UNIVERSELE WETMATIGHEDEN. Stap voor stap, in deze “Magische tribe” waar we elkaar steunen en verder helpen. Dit is een plek waar iedereen zich kan ont-plooien.
Elkeen heeft zijn kwaliteiten, gaven, kennis, wijsheid en ervaringen. Belangrijk is om hier het allerbeste voor je-ZELF en … de hele wereld uit te halen.
Want…
Je bent hier niet zomaar op deze planeet AARDE… wat je ook MEE-MAAKTE in de loop van je leven dat zorgt er net voor dat je steeds dichter bij je missie komt.
Waarschijnlijk zit er een brandend verlangen om je leven anders  te leven. Met meer FLOW… meer vanuit je-ZELF. En misschien weet je nog niet HOE, maar laat dat maar aan het Universum, je eigen kwaliteiten, gaven en potentieel over.

Toch…
Is het niet nodig om het warm water opnieuw uit te vinden.
Vanuit onze expertise en ervaringen stellen wij jouw GPS in en stippelen een route uit naar jouw bestemming… want niet iedereen loopt hetzelfde pad, we tunen in en stemmen af op wat nodig is om jouw grote droom waar te maken.

Is jouw grote droom nog niet zo duidelijk? Dan helpen we jou je kwaliteiten, gaven, kennis, wijsheid en ervaringen te ont-dekken en ont-wikkelen zodat je snel en moeiteloos jouw DROOM kan LEVEN.

We helpen je graag een duidelijker beeld hiervan te krijgen in de workshop “ De truc met de doos” of in ons levensrichtingcoaching of levensinzicht coaching of coachingtraject en kan je inspiratie opdoen in deze en deze blogs.
Want het is tijd om jouw MAGISCHE ZELF in het licht te zetten en je DROOMLEVEN vol magie, sprankels en glitters te LEVEN!

En … dit allemaal moeiteloos.
To much?
Maak je geen zorgen we doen het stap voor stap…

Waarom doen we dit nu echt???

Omdat we vinden dat we echt NIET anders kunnen. Dit is een deel van onze missie. We hebben al heel wat watertjes doorzwommen en we worden nu door de onzichtbare wereld aangezet om dit ook uit te dragen.
Ook omdat we dit zo heel erg missen in veel cursussen en opleidingen: het samenbrengen van zichtbare en onzichtbare wereld.
Ze spreken wel over de wet van aantrekkingskracht, manifesteren enz… maar ze gaan er zelden verder of dieper op in.

Wanneer je een lijn zou nemen van 1 meter lang dan is slechts 0,8 cm ZICHTBARE wereld, wat wil zeggen dat 99,2 cm ONZICHTBARE wereld is!

Kan je je voorstellen wat daar allemaal mogelijk is?
De onzichtbare wereld bevat energieën die ons met alles kunnen helpen. Je manifesteert je dromen op fysiek niveau, maar … daar gaat heel wat aan vooraf.
Je verbinding met de onzichtbare wereld zorgt ervoor dat die droom net bij jou terecht komt.
Hoe beter verbonden, hoe duidelijker je droom wordt.
Hoe duidelijker je droom hoe makkelijker deze te manifesteren is!

Onze grote MISSIE is dus jou in contact te brengen met je DROOM en je WAAROM. Dit vanuit de onzichtbare wereld waar alles begint… we werken zo het rijtje af verder naar beneden van UNIVERSEEL naar KOSMISCH, SPIRITUEEL, MENTAAL, EMOTIONEEL (waar heel veel te verwerken valt bij de meesten van ons) en uiteindelijk als alle blokkades doorbroken zijn… naar de FYSIEKE wereld.
We leren je in VERTROUWEN te gaan en in OVERGAVE.
Want … je hoeft het echt niet alleen te doen, je hebt een heel Universum achter je staan om je te steunen.
Je hoeft je enkel OPEN te STELLEN (vooral je HART) en … te leren ONTVANGEN.