EO2DAY

EO 2DAY – Abundance

Dit olietje is ontworpen om het magnetische energieveld om ons heen te ondersteunen. Deze krachtige melange ondersteunt de zogenaamde “wet van aantrekkingskracht”. Oftewel de manier waarop we positieve (opgelet: ook negatieve) energie aantrekken.

Abundance opent een wereld van mogelijkheden. 

Zowel mannen als vrouwen zijn dol op deze kruidige geur en daarom gebruiken ze het ook dikwijls als parfum.

Abundance betekent OVERVLOED en zal dus het energetische veld rondom ons openen omdat de frequentie van de olie onze vibe verhoogt kunnen we makkelijker contact maken met dit veld. Door deze verhoging van vibe maakt het ook meteen veel meer mogelijkheden zichtbaar en maakt het ons meteen ook makkelijker om moeiteloos dat aan te trekken wat we graag willen, waaronder overvloed, welvaart en gezondheid…

De frequentie van de olie (78Mhz) is hetzelfde van de hersenen wat dus helpt om gelijkheden aan te trekken… wanneer je nu je gedachten in het universum gaat projecteren dan het universum niet anders dan dit voor jou aantrekken.

Uiteraard werkt deze olie ook op ons fysieke lichaam, vooral op het immuunsysteem, de luchtwegen en onze emotionele balans. 
Ze werkt verheffend en zorgt voor balans… bij het diffusen zorgt de olie voor een harmonieuze energie in de ruimte.
Ze opent het basischakra en het hartchakra.
En ook op het mentale/spirituele heeft ze haar invloed: ze helpt je om zorgen los te laten en ook de emoties rondom bv: ik ben niet goed genoeg.
Ze helpt je bij het loslaten van een armoede-bewustZIJN en is daardoor uitstekend geschikt voor mensen die worstelen, en zich zorgen maken over geld en die willen doorgroeien naar een rijker en overvloediger bewustZIJN.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *