EO2DAY

EO 2DAY – Ondersteunen van je onoverwinnelijke mindset

Die vraag had je jezelf misschien al gesteld na de vorige blog. Daar vertelde ik dat ik STRESS AWAY gebruikte om mezelf af te stemmen op de vraag: “Wat wil ik NIET meer in mijn leven?”

Ik gebruik hiervoor STRESS AWAY om letterlijk de stress uit mijn lichaam te bannen. We hebben het allemaal druk in deze hectische wereld en komen zelden nog bij onszelf.

Daarbij blijven we maar al te graag in onze comfortzone hangen. Je weet wel, het is vertrouwd, niet altijd zo leuk, maar ja… dit kennen we en willen we graag behouden. Want dan weet je tenminste wat je wel hebt. Wanneer we uit onze comfortzone treden weten we niet wat we gaan krijgen.

Ik heb daar het volgende op gevonden. Ik gebruik de mantra “ Wanneer dit wegvalt, komt er altijd iets beters in de plaats” Het kan maar helpen toch?
Want ondertussen zal je wel al weten dat jouw kijk op de wereld, jouw wereld realiseert.
Vanuit de veronderstelling dat er altijd iets beters in de plaats komt wanneer er iets wegvalt, heb je al een immense voorsprong op de rest van de wereld!

O.K

Het feit dat je jezelf vragen begint te stellen zorgt voor onrust. Onze innerlijke criticus zal er dan ook alles aan doen om ons op dezelfde plek te houden. Verandering loopt niet altijd van een leien dakje… soms worden er nieuwe skills van jou verwacht die je eerst nog onder de knie moet krijgen en dan steekt stress de kop op. We worden bang, zijn nerveus en stellen ons de vraag “Wat als?”

Daarom is het zeker aan te raden om STRESS AWAY te gebruiken (zit in de starterskit) als je jezelf diepgaande vragen begint te stellen.
Het zorgt ervoor dat je je lichaam en emoties beter in de hand hebt, zeker wanneer je op zoek gaat naar de informatie achter de gebeurtenissen.

Die eerste noodzakelijke stap van BEWUSTWORDING van wat er gaande is.

Ik heb er zelf gezeten in dat schuitje en weet vandaag de dag nog altijd hoe het toen voelde… had ik toen maar STRESS AWAY gehad!

Bij het afronden van de zit-sessie gebruiken we PEPPERMINT (zit ook in de starterskit) omdat het noodzakelijk is om je energie op een hoog niveau te brengen en te houden om de nodige stappen te ondernemen op je nieuwe pad.

PEPPERMINT geeft je die rush.

Het is dus zeker van belang om je ONOVERWINNELIJK MINDSET te ondersteunen met E.O, het vertienvoudigt jouw power met gemak.

Veel succes met je ont-dekkingstocht

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *