ZELF-bewust

Hoe is het toch mogelijk

Dat we in ons fysieke lichaam toch weer steeds uitputting ervaren, en stemmingswisselingen zonder blijkbaar directe oorzaak??

Hoe kan het dat we concentratie en geheugenstoornissen hebben, uitstelgedrag vertonen zonder enige aanleiding? Hoe kan het dat we niet of rusteloos slapen en uitgeput opstaan? Hoe kan het dat we alle spieren voelen verkrampen en onze huid steeds gevoeliger wordt? Hoe kan het dat we ons eenzaam gaan voelen terwijl onze geliefden toch in de buurt zijn? Hoe kan het dat onze darmen verkrampen, zonder dat we iets speciaals gegeten hebben? Hoe kan het dat we ons krachteloos en machteloos voelen?

En dat zelfs ook al zijn we gezond?

Want bij al deze klachten wordt er vaak geen lichamelijke oorzaak gevonden. Er is uiteraard IETS dat voor de ervaring zorgt, maar het is niet te zien of foto en/of bloedbeeld.

Ik noem het: “DE ENERGETISCHE POSITIE van de LICHAAMSCEL”

De oorzaak van alle ongemak is dat de energetische positie van de lichaamscel in een NEGATIEVE LEVENSSPIRAAL kan belanden.

Wanneer je gelukkig bent, zijn al je lichaamscellen dat ook, dan straal je dat uit en heeft het effect op je omgeving en is het omgebogen naar je POSITIEVE LEVENSSPIRAAL.

LET WEL !

Dat betekent NIET dat er nooit meer iets vervelends, traumatisch en verdrietig in je leven al gebeuren. Het ERVAREN wordt anders … LICHTER en je kan er beter mee om gaan!

Dit artikel kwam ik deze week ergens tegen en zette me toch wel aan het denken. Want … zou dit de reden kunnen zijn dat ik voor de 4e maal getroffen werd door kanker en voorafgaande kleine ongemakken?

Was ik wel werkelijk gelukkig en echt zo positief als ik me altijd voordeed?

Even tijd voor bezinning dus… zeker en vast met deze gegevens. Het feit dat ik mijn gezonde staat niet kan vasthouden moet toch iets te betekenen hebben?

En ik denk zelfs dat even tijd niet voldoende is. Misschien is het wel tijd om er toch wel eens dieper op in te gaan en uit te zoeken waarom ik er telkens heel makkelijk van af raak, op kousevoeten lijkt wel, maar ook telkens weer terug komt.

Wat willen ze me hier laten weten, wat is de reden, wat kan en mag ik leren?

Een heleboel vragen…

Ik duik er in en hou jullie op de hoogte van mijn ont-dekkingen 🙂

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *