ZELF-expressie

Maanifestatie

MAANifestatie … en nee dit is geen schrijffout.  Het is manifesteren met behulp van de maancycli.

Manifesteren … daar hebben de meeste mensen al wel over gehoord. Het is werken met de wet van aantrekkingskracht. Deze wet werkt voor iedereen! Overal en altijd. Het is een kwestie van je aandacht te focussen op wat je graag wilt hebben in je leven. Jammer genoeg zijn hier veel mensen niet van op de hoogte en manifesteren ze naar hartenlust al hun negatieve gedachten en gevoelens. Dit is zeer ONBEWUST. De kunst is om je bewust te worden van je denken en je voelen, want zij zijn de sleutels tot manifestatie.
Wanneer je bewust met deze sleutels gaat werken zullen je manifestaties alleen maar beter worden.

Om je manifestaties te versterken zijn er uiteindelijk een aantal hulpmiddelen. En één van die hulpmiddelen is de MAAN.

Wanneer je gaat werken met de kracht van de maan zal je al snel merken dat elke fase zijn kwaliteit heeft. Meestromen met die natuurlijke flow kan je alleen maar meer vooruit helpen. Tegen de stroom in zwemmen kost je veel meer moeite dan je laten meenemen door de golven en je krijgt veel meer gedaan met veel minder moeite.
Zoals je weet heeft de maan invloed op eb en vloed… op water dus! 
Ons menselijk lichaam bestaat voor een groot deel uit water, dus ook hier heeft de maan ontzettend veel invloed.

En …

Onze emoties worden gekoppeld aan het element water. Niet nodig om hier meer uitleg over te geven denk ik!

De maan is een hele sterke co-creator van jouw dromen, als je durft met de stroming mee te gaan. Om te “maanifesteren” gaan we ons natuurlijk afstemmen op de maan, om er zoveel mogelijk profijt uit te halen.

Een maancyclus bestaat uit 28 dagen en gaat van nieuwe maan over eerste kwartier, volle maan, laatste kwartier terug naar nieuwe maan.
Elke fase heeft belangrijke eigenschappen die je kunnen helpen om al je dromen te manifesteren. Deze fases delen wij nogmaals op in 4 fases, waardoor we 8 fases hebben om mee aan de slag te gaan. In deze verschillende fases is zowel het koesteren, focussen, voeden, vieren, herschikken als het loslaten en achterlaten even belangrijk.

De allerbelangrijkste stap vind ik zelf is toch wel je intentie neerzetten over dat wat je graag wil en dat doe je met de nieuwe maan, in fase 3. we doen dit door een visionboard te maken of een droombord. Dit zorgt voor meer focus zoals we in een vorige blog al schreven.

Graag willen we jou helpen om zoveel mogelijk uit je dromen te halen met alle mogelijke hulpmiddelen. Je kan dit in je ééntje thuis doen, maar het is veel leuker om dit in groep te doen. Dus hou zeker en vast onze agenda en Facebook in de gaten voor onze volgende workshop ‘’ VISIONBOARD maken met de hulp van de MAAN

Dit is nog maar slechts het begin van je “maanifestatie” kom meedoen en ont-dekken wat je in de deze fase kan doen om je dromen sneller te realiseren!
We doen deze workshop slechts 4x per jaar in elk seizoen eentje de twee andere maanden gebruik je dan hetzelfde visionboard voor verdieping van jouw “maanifestatie”.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *