Natuurbeleving op de TEUT

Elk jaar opnieuw ergens in de maand juni organiseren we weer een natuurbeleving op de teut. Dit is elk jaar weer een hoogtepunt in onze groei naar woudmystica.

Wat bedoelen we nu met “woudmystica”?

Wel alles wat te maken heeft met onze innerlijke drang om terug met de cycli van de natuur te werken. Het is een gevoel dat bij iedereen sluimerend aanwezig is en door sommigen reeds al een groot gemis ervaren wordt.

In deze dagworkshop hebben we uiteraard elk jaar een ander thema dat vooral afgestemd is op waar op dat ogenblik het meeste vraag naar is. Het is collectief aanwezig in het veld en inspireert ons allen om op zoek te gaan naar het gemis dat we ervaren.

  • Na een korte uitleg
  • Starten we met een klein ritueel om op de gepaste manier en met de juiste intentie het woud te betreden.
  • Vervolgens ervaren we de energie rondom ons tijdens een stiltewandeling, waar uiteraard een opdracht aan gekoppeld is.
  • Onderweg maken we contact met de SPIRITS waar het van toepassing is.

Dit jaar hebben we als thema de kracht van de fases van de maan en hoe we onze dromen kunnen ervaren, voelen en bijsturen aan de hand van een maantaart ( neen, jammer genoeg geen echte taart, of wie weet misschien wel… moet ik nog even op broeden)

  • We maken voor het manifesteren van onze dromen contact met de energie van een bijzondere boom en haar DEVA ( breng een klein geschenkje mee om achter te laten bij deze boom en haar deva) Want dankbaarheid wordt heel hoog in het vaandel gedragen door de natuurwezens.
  • Onderweg verzamel je kleine dingetjes die je daarna kan verwerken in jouw persoonlijke manifestatie-TOOL.

 

P.S: Zorg voor een lunchpakketje en voldoende drinken en ja … aangepaste kledij en schoenen

We hebben voor elke deelnemer een manifestatie pakketje voorzien.

Graag inschrijven