ZELF-vertrouwen

Onoverwinnelijke Mindset 2

De meeste dromen zijn bedrog…

Is dat zo?

Volgens mij zijn dromen signalen van onze ziel, en dan heb ik het niet over verwerkingsdromen, maar wel over jouw bewuste dromen, het diepe verlangen dat telkens weer naar boven komt.
Een diep intens verlangen, dat je misschien als kind al had?
Dikwijls raken ze in de vergeethoek, toch mag je deze dromen nooit opgeven! Het is namelijk de LEVENS-essentie van jouw ziel. De passie van je leven.

Wanneer je naar deze energie gaat leven, zal het universum er alles aan doen om jou te helpen die droom te verwezenlijken.

En… die droom kan alles zijn!

Volg de signalen.

Want wie je ook bent en wat je ook doet, jouw dromen zijn jouw dromen en geven aan dat jij die kan verwezenlijken …Je zou dat verlangen anders niet hebben. Wat jij zoekt in je leven, zoekt ook naar jou!
Jouw droom hoort bij jou, anders zou je deze droom nooit gehad hebben, want het is niet zomaar een gedachte, een droombeeld of een wens, het is de LEVENS-essentie van jouw ziel…

Dus, vertel…

Wat is jouw, misschien lang vergeten droom/verlangen... en wat is het gevoel dat je wil bereiken, want meestal gaat het om een gevoel en via je droom kunnen we dat achterhalen.

Dus ga even rustig zitten

Zorg dat niemand je kan storen.
Doe een druppeltje FRANKINCENSE in je handpalm en wrijf je handen tegen elkaar.
Breng je handen naar je neus en vorm een driehoekje over je neus heen.
Adem 4x diep in en uit en spreek de intentie uit “Dat al jouw dromen en verlangens zich mogen aandienen, dat ze meer dan welkom zijn om zich zichtbaar te maken”
Blijf rustig zitten met gesloten ogen en adem diep in en uit … geef het even de tijd om op te borrelen… wanneer het klaar is, adem je diep in en uit en kom je terug in deze wereld.

Noteer je dromen en verlangens.

Dan gaan we afronden met PEPPERMINT (opgelet voor je ogen) geef je zelf de rush die je nodig hebt om jouw dromen ook serieus te nemen.

Wat is jouw droom, jouw grootste verlangen?

Mijn droom was altijd lerares worden. Na veel vijven en zessen mocht dat niet van thuis. Toch bleef die droom duwen en trekken.
En nu zoveel jaren later geef ik cursussen en workshops. Zalig om te doen, anderen inspireren. Het is een andere vorm van lesgeven dan in een school. Want op school geef je materie en kennis door en raken we zelden de innerlijke wereld aan… het stukje wat voor mij ontbrak in het lesgeven, het voelde als niet compleet. Vandaar dat het universum (via mijn ouders o.a) er voor zorgde dat ik die opleiding niet mocht doen. Na jaren werd het me duidelijk dat mijn grootste verlangen echt wel inspireren was, inzicht en doorzicht brengen, en natuurlijk komt daar ook wel kennis bij kijken, maar het is toch anders, het voelt completer. Linker- en rechterhersenhelft meer in balans. En uiteindelijk kwam dat in mijn jonge brein overeen met lesgeven!

Wist ik toen veel?

Dus … Geef niet te snel op.

Misschien heeft jouw droom een andere VERTALING nodig.

Laat ons jouw droom weten en wij helpen jou vertalen. Stuur een mailtje naar [email protected] 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *