Over Eenhoorns

Wat weet jij zoal over EENHOORNS? laat eens alles achterwege wat je van ze weet uit de boekjes en voel eens in je eigen hart wat voor jou klopt.

Een tijdje geleden deden we een natuurbeleving op de Teut en het was niet onmiddelijk de bedoeling om met EENHOORNS te werken… want ze kwamen zo plots op mijn pad dat ikzelf niet goed wist wat ik er mee aan moest. We hebben toch een meditatie gedaan en wat we te zien kregen tijdens en na de meditatie hou je niet voor mogelijk.

We kregen letterlijk te hemelpoorten te zien met zijn zuilen, trappen en de poort die openstaat voor de gehele mensheid. We kregen als boodschap mee dat het tijd is om ons met hen te verbinden en alle trauma’s, blokkades en beperkende geloofsovertuigingen achter ons te laten … te transformeren en de poorten binnen te gaan.

We krijgen hierdoor de kans om ons volledige potentieel te gaan benutten en onze eigen hemel hier op aarde te creëren.

Doe maar eens even je ogen dicht en laat een of meerdere EENHOORNS in je gedachten op komen… wat voel jij hierbij… wat kunnen ze voor jou betekenen?

Mijn waarheid is dat ze heel krachtig  en zeer hoog vibrerende wezens zijn. Ze helpen je om je eigen leven nu eens eindelijk in eigen handen te nemen. Ze geven ons de inzichten die we nodig hebben om ons-ZELF steeds beter te leren kennen.

Ze zijn zeer magich en ze willen ons laten inzien dat wij ook magisch zijn!

Niet voor niks heet onze site MAGIC2BE… deze magie in ons-ZELF ontdekken en gebruiken zal er voor zorgen dat wij-ZELF en ons leven MAGISCH is.

Je kan echt je eigen werkelijkheid creëren en gebruik maken van het hele universum… dus ook van de EENHOORNS.

Je kan letterlijk bergen verzetten en wonderen verrichten.

De EENHOORNS helpen ons her-inneren hoe groot onze intuïtieve vermogens, spirituele gaven, onze moed, ons Goddelijke vermogen en voor sommigen onder ons, de roep van je ziel zijn … tijd om anders naar het leven te gaan kijken dus!

Jij hoort te doen wat je het allerliefste doet en het universum beloont je dan met overvloed. De EENHOORNS houden onvoorwaardelijk van ons net zoals de engelen… ze bestaan uit het zuiverste wit licht waardoor je hart smelt bij ieder contact.

Ze staan dus letterlijk voor LIEFDE, KRACHT en MAGIE en ze helpen je onder alle omstandigheden. Je hoeft hen enkel maar om hulp te vragen en ze staan je liefdevol bij op je weg.