ZELF-vertrouwen

Vraag en het zal je gegeven worden

Wow hoe leuk is dit...

Nog maar pas geleden was ik met mijn man aan het dromen en aan het praten over onze verlangens, kwestie van ons doel wat duidelijker te krijgen. Ik vermelde langs mijn neus weg dat ik het wel leuk zou vinden moest ik meer bekendheid krijgen met mijn spiritueel alfabet, cijfer-o-logisch en dan vooral met mijn draken workshops.

We hadden nog niet eens een collage gemaakt en dan twee dagen nadien kreeg ik uit het wilde weg een Messenger bericht met de vraag of ik interesse had in een interview over de onzichtbare wereld en dan vooral over mijn dragen, elfen, enz...

The rest is history zoals ze zeggen!! Want natuurlijk ondernemen we dan geïnspireerde actie, luister maar naar het interview

Waar komt dit nu zo snel vandaan? U vraagt, wij draaien! Het Universum is heel alert en brengt je wat je vraagt... altijd...

Dus, wees je bewust van wat je vraagt want ook al ben je je niet bewust, we vragen constant door onze gedachten, uitspraken en vooral onze gevoelens.

Wat stuur jij uit?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *