ZIELEN-weekend

Ook het zielen-weekend is elk jaar in de vakantie weer een hoogtepunt waar velen onder ons naar uitkijken. Dit jaar steekt hij in een nieuw jasje zodat meerdere mensen kunnen meedoen.

Voorheen was het altijd de hele vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Het is jammer genoeg niet voor iedereen haalbaar om verlof in te zetten. Vandaar onze keuze om het weekend te veranderen.

We starten nu op vrijdagavond van 19u tot 22u… zaterdag en zondag gaan we dan verder door van 11u tot 17u.

Het ZIELEN-weekend is telkens weer bijzonder omdat er  steeds weer een nieuw thema komt aanwaaien. We weten dus dit jaar nog niet wat er volgend jaar zal aankomen.

Dit jaar is het THEMA: De wegwijzers naar jouw ESSENTIE volgen. We duiken dieper in onze emoties en volgen deze als wegwijzers naar wie we werkelijk zijn. We krijgen van het universum ook een aantal concepten aangereikt om ons leven drastisch te veranderen wanneer we dat zouden willen. De keuze en de beslissing ligt namelijk bij jou, en voor transformatie moet je klaar zijn, dat kunnen we niet forceren. We kunnen enkel de juiste richting aangeven en dat doen we aan de hand van:

  • Meditaties
  • Visualisaties
  • Creatief werk/ we maken onze eigen bescherm hanger
  • Geuren en kleuren
  • Rituelen, inwijdingen en healing waar van toepassing
  • Door te werken met energie en de kracht van de groep

We doen dit zoveel mogelijk in de tuin.

Ook dit jaar belooft dit weer een prachtig weekend te worden vol ME TIME en afstemmen op het universum en jouw aandeel daar in 🙂

JOUW BIJDRAGE voor dit bijzondere weekend 250€.

Wanneer je voor de 1e juli betaald, is het slechts 200€