BLOG

ZELF-bewust

TIME 2WAKE UP deel 4

Het BEWUSTE BREIN

Goed ...

Vorige keer hadden we het over het ONBEWUSTE BREIN en dat het wel heel erg efficiënt is maar dat genieten er amper bij is.

Wel. Tegenover het onbewuste brein staat gelukkig het BEWUSTE BREIN! Wanneer we vanuit het bewuste brein leven dan zijn we volledig aanwezig en voelen we ons verbonden ... met het leven en met alles en iedereen rondom ons. Je weet dan dat het leven prachtig is.

Vaak komen we in deze staat door een willekeurige gebeurtenis. Een mooie wandeling in het bos kan ons opeens doen beseffen hoe geweldig dit is. Een mooi stukje muziek geeft ons vleugels en de lach van een kind doet ons smelten.

En soms -hoe bizar ook- voelen we ons het meest aanwezig en levend wanneer iemand van onze naasten deze wereld verlaten. We worden ons dan bewust dat het leven veel te kort is en dat we van elk ogenblik moeten genieten. We weten allemaal wel hoe het voelt wanneer we door het leven zelf hardhandig door elkaar worden geschud. Het hoort er bij...

We handelen dan meestal weloverwogen en heel doelbewust. Ons brein komt tot rust en we denken helder en geconcentreerd.

En ... als je het mij vraagt een heel andere situatie dan de grillige manier van denken op ''automatische piloot''

Wanneer we ''wakker'' zijn beseffen we ook dat we niet alleen zijn. We zijn verbonden met alles en iedereen op deze planeet omdat we qua energie één geheel vormen. Steek je voelsprieten maar eens uit... en je voelt onmiddellijk wat echt belangrijk is en wat niet.We kunnen dan ook makkelijker ons soms kinderachtige gedrag laten voor wat het is en ons bezighouden met wat echt telt.

Wanneer we ''wakker'' zijn leven we bewuster en in harmonie met onze omgeving. We kunnen dan ons eigen leven creëren en hoeven niet langer te vechten tegen het bestaan. Alles zal veel makkelijker gaan. Je LEEFT in BODY, MIND and SOUL.

Echt een levensgroot verschil met leven op automatische piloot waar het leven je overkomt.

 

Volgende keer : Weg met die automatische piloot.

 

ZELF-bewust

TIME 2 WAKE UP deel 3

Hooggevoelig of overgevoelig

HET ONBEWUSTE BREIN

Wanneer jouw automatische piloot aan het stuur zit heeft het onbewuste deel van je brein de touwtjes in handen. We gaan dan vooral reageren op de buitenwereld. Actie = reactie. We reageren op alle emoties waarmee we geconfronteerd worden en die reacties bepalen het verdere verloop van je dag.

Ons onbewuste brein fantaseert graag en probeert ons aan te zetten tot dagdromen. Dit gaat dan meestal over het verleden of over de toekomst en leidt ons af van het heden. Op automatische piloot kunnen we ons in een fractie van een seconde laten verleiden tot een foute beslissing. We drinken dan bijvoorbeeld een zoete frisdrank wanneer we ons moe voelen in plaats van dan even te gaan ontspannen. En dit is maar een kleine foute beslissing, het kan veel erger!

Ook laten we ons afleiden wanneer er belangrijke beslissingen moeten genomen worden of wanneer er moeilijke taken moeten afgewerkt worden. we checken dan liever onze facebook ( uitstelgedrag ) enz... De automatische piloot verdooft ons een beetje ( soms een beetje veel ). We worden passief, zijn niet langer verbonden met onszelf en de wereld rondom ons. Dikwijls hebben we dan ook het gevoel dat we helemaal alleen zijn en alles zelf moeten doen. We hebben het gevoel dat we van alles moeten doen om te overleven en we zijn ons ook niet langer bewust van wie we zijn of van wat er belangrijk is.

Dit komt omdat we meer door instinct dan door inzicht worden voortgedreven.

Een blik in de spiegel laat ons zien wie we denken te zijn: een naam, een gezicht, een identiteit... Deze is niet echt verbonden met de werkelijkheid.

De tijd vliegt voorbij omdat we zo druk bezig zijn met nadenken, dagdromen en handelen maar ook omdat we ons in de schemerzone bevinden. Hier worden we overspoeld met media, tv, kranten onze gsm enz... Ik noem dit schaduwland. Hier is onze toestand primitief en zelfs bijna dierlijk. De automatische piloot staat constant aan en we zijn voortdurend bang en op onze hoede.

Ons onbewuste brein is misschien wel efficiënt, maar echt genieten van het leven is er niet bij... dit is slechts overleven als je het mij vraagt.

Volgende keer meer over het BEWUSTE BREIN

 

 

EO2DAY

E.O 2 day AROMA SIEZ

E.O 2day - AROMA SIEZ

Deze olie is uitermate geschikt om na het sporten je spieren rust te geven. Het is een uitstekende blend die geschikt is voor het wegmasseren van kleine ongemakjes. Ook na elke lichamelijke inspanning of na een zware vermoeide dag brengt hij verlichting. Hij is tevens verzachtend voor hoofd, nek en schouders ... En dit vind ik de leukste : voor vermoeide voeten, je masseert de vermoeidheid moeiteloos weg.

Het is één van de olietjes die in de Raindrop techniek wordt gebruikt.

Hij is dus vooral rustgevend voor de spieren na het sporten.

Hij  werkt verkwikkend en kalmerend en steunt ons in het vrijgeven van (emotionele) spanning in lichaam en geest. Hij helpt tevens bij het loslaten van negatieve her-inneringen die op cellulair niveau vastzitten.

Hij helpt om consistent te zijn in ons werk of bij bijzondere projecten

Heeft vooral invloed op het keelchakra en opent deze waar nodig

 

Wil je graag meer info en/of zelf aan de slag met de olietjes neem dan een kijkje ... op deze pagina.  Onderaan kan je je eigen starterskit aanvragen

 

ZELF-bewust

TIME 2 WAKE UP deel 2

TIME 2 WAKE UP deel 2

Ons brein is de afgelopen 50.000 jaar niet eens zoveel veranderd. We moesten ons leven toen veilig stellen voor sabeltandtijgers en andere gevaren en dat deden we door te vechten of te vluchten. Nog steeds beschikken we over deze overlevingsmechanismen. Toen was dat broodnodig om te overleven ... nu echter niet meer terwijl ons systeem nog altijd reageert bij een bedreiging alhoewel het nu zelden levensbedreigend is.

We wisten in de oertijd te overleven dankzij dit mechanisme in ons brein dat onmiddellijk gevaar herkent en daar ook meteen op reageert. Zoals gezegd in de oertijd was dat nodig om te kunnen overleven. De gevaren van toen zijn al lang verdwenen toch reageren we nog heel dikwijls als een oermens. We zijn zo wantrouwig en reageren op alles wat nieuw of anders is. Op alles wat onze identiteit, omgeving of vaste gewoonten zou kunnen bedreigen. We willen zo graag dat alles hetzelfde blijft ... De oermens in ons wil ons alleen maar helpen en beschermen tegen gevaar en ... hij zal ook nooit verdwijnen!

Hij is een deel van ons en zit in ons cel geheugen. Toch kunnen we leren om naar hem te luisteren en rationeel op hem te reageren i.p.v zonder nadenken te gehoorzamen.

Zodra je merkt dat je een vecht of vlucht reactie krijgt ... adem je even rustig in en uit en vraag je je af of het wel echt zo erg is.

De oermens in ons blaast alles op en maakt het veel erger dan het is.

Let op!

Zolang je op de automatische piloot leeft is de oermens in jou de baas ... Wordt je wakker, dan verliest hij zijn grip. Wil je je vrij voelen en meer genieten van het leven dan zal je moeten leren luisteren en bewuste keuzes moeten gaan maken.

VOLGENDE KEER : Het onbewuste brein

 

 

 

 

ZELF-bewust

TIME 2 WAKE UP deel 1

Het leven is bijzonder en het gebeurt NU... Tijd om te ontwaken dus !!!

Je zal het ooit al wel meegemaakt hebben dat je met de auto ergens naartoe bent gereden, dat je daar aankomt en begot niet meer weer hoe je daar geraakt bent. Het lijkt wel alsof iemand anders met je auto heeft gereden ... de AUTOMATISCHE PILOOT.

Veel mensen leven hun leven op automatische piloot. Het leven gaat aan hen voorbij en overkomt hen. Ze zijn het slachtoffer van alles wat er in hun leven voorbij komt.

Ook ik heb zo mijn momenten! Soms ben ik heel erg verbonden met mezelf en de mensen om me heen. Dat zijn bijzondere momenten, ik ben dan heel erg aanwezig in het hier en het nu, ik voel me veilig en alles is licht en luchtig. Helaas zijn er ook andere momenten dan loop ik rond als een kip zonder kop en besef ik pas na een tijdje (een dag, week of zelfs een maand) wanneer alles terug op zijn plaats valt wat er precies was gebeurd.

Waarom schakelen we zo snel over op de automatische piloot? Wel ... Ons brein werkt nu eenmaal zo... bewust en onbewust. En ons bewuste brein gebruiken we om rationele beslissingen, dus met ons verstand te nemen. Wanneer we ons dingen afvragen gebruiken we ons bewuste brein. Dat kost ons veel energie en dat is meteen ook de reden waarom we zo moe kunnen worden van ingewikkelde intellectuele vraagstukken.

Ons onbewuste brein is veel efficiënter. Het gaat op zoek naar patronen en overeenkomsten tussen wat we nu ervaren en wat we al eerder hebben ervaren in het verleden. Als een nieuwe ervaring maar genoeg lijkt op eentje uit het verleden gaat ons onderbewuste er van uit dat het hetzelfde is en stuurt het ons gedrag zodanig dat we terug reageren zoals de vorige keer. Dit is een zeer efficiënt proces dat ons heel wat energie bespaart en ook heel positief kan zijn. Volgens mij zouden we zonder deze hulp van het onderbewuste niet eens kunnen functioneren. Als we over elk detail in ons leven zouden moeten nadenken zijn we binnen de kortste keren doodmoe.

Denk maar eens aan hoe moeilijk het is om een nieuwe vaardigheid aan te leren of om te leren auto rijden...

Ons onderbewustzijn voorkomt dus dat we energie verspillen aan het doen van kleine simpele steeds herhalende taken. Het denkt ook sneller en automatischer dan het bewuste. Wanneer je maar lang genoeg oefent zal je onbewuste die taak na een tijdje op zich nemen en van je overnemen. Ze zal die veel bewuster en sneller uitvoeren dan het langzame bewuste deel van het brein dat alles eerst moet overdenken. In zulke situaties is het onbewuste super en onmisbaar.

Het is dus wel van belang om het verschil tussen het bewuste en het onbewuste te leren kennen!

Ons onbewuste brein kunnen we niet uitschakelen. We hebben zo allemaal onze gewoontes die we al heel vaak hebben gedaan waardoor we die nu op automatische piloot doen... Het zou mooi zijn moesten we wat meer balans en evenwicht krijgen tussen het bewuste en het onbewuste.

En daarom is het nodig om wakker te worden en te leren de automatische piloot uit te schakelen waardoor ons leven gigantisch kan veranderen.

Volgende keer zal ik je wat meer vertellen over de precieze werking van ons brein... Met deze kennis krijg je meteen een ander perspectief.

Succes

EO2DAY

E.O 2day – Meer over LAVENDER

 

We hadden het al eens over LAVENDER, een prachtige essentiële olie en zeer praktisch toepasbaar.

De olie is heel populair in de aromatherapie, maar ook jij als leek kan deze heel goed gebruiken.

 

 

Men kent deze olie ook onder de naam:

 • Eerste hulp in een flesje
 • De universele olie
 • De moeder van alle olietjes
 • Kalmeert alles
 • Als je twijfelt... lavendel

Waarom? ... Omdat lavendel er om gekend staat je lichaam in balans te brengen en ... dat het werkt waar en wanneer het nodig is. Wanneer je ontzettend veel stress ervaart zal deze geur je ontspannen, maar ook andersom wanneer je nood hebt aan een boost je van energie voorzien.

Als ik maar essentiële olie zou mogen aanraden ... zou het zeker lavendel zijn, omdat hij zowat op alle vlakken inzetbaar is en verscheidene helende kwaliteiten bezit. Lavendel is héél effectief toch ook heel zacht.

 

 

ENKELE RECEPTJES


 

INSECTENBETEN


Maak een rollertje met 4 drupjes LAVENDER in en 2 drupjes PURIFICATION. en rol over de insectenbeet ... jeuk en zwelling verdwijnen als sneeuw voor de zon binnen de minuut.

Maar ook bij blutsen en builen, schrammen en sneetjes heel goed inzetbaar. Wel eerst goed proper maken en doe dan op een gaasdoekje een drupje LAVENDER en wrijf er opnieuw mee over de wonde om alle bacterieën te doden en infecties te voorkomen. Het zal ook de heling bevorderen ...

Ja ... LAVENDER kan dit allemaal

DROOM ZACHT


Wanneer je niet zo makkelijk de slaap kan vatten diffuse dan LAVENDER in je slaapkamer of al een uur voor het slapen gaan in je woonruimte.

Je kan ook een spray maken om je beddegoed mee te besprenkelen zodat het heerlijk naar LAVENDER ruikt.

Ook rechtstreeks aan het flesje ruiken kan helpen... of doe 1 drupje in je handpalmen en wrijf ze over elkaar, ruik en je handen en adem 4x diep in en uit en herhaal dan 4x volgende affirmatie:

 • Ik word gedragen door het universum in een verkwikkende slaap, waarvoor dank...

3x In liefde en licht

BRANDWONDEN


Brandwonden moet je altijd eerst minimum 5 minuten spoelen onder koud stromend water.

Doe dan voorzichtig 1 drupje pure LAVENDER op de brandwonde, eerst zal het lijken alsof het erger wordt, maar even geduld al snel zal je het verzachtende effect voelen.

GESPRONGEN LIPPEN


Doe een beetje cocosolie in je hand en voeg er 1 drupje LAVENDER aan toe... meng goed en smeer dit op je droge lippen.

De rest kan je op droge ellebogen, hielen of andere droge plekjes smeren

JEUK en UITSLAG


Verdun  enkele drupjes LAVENDER in een goede draagolie, zoals jojoba of amandel-olie. Vermeng dit en pas toe op de gebieden waar je jeuk of uitslag hebt om de jeuk te verminderen en het helen van de huid te bevorderen.

Doe dit zo dikwijls als nodig is.

Bij REISZIEKTE


Wanneer je last hebt van reisziekte of het wiegen van een boot kan je een roller maken met enkele drupjes LAVENDER.

Pas toe op je polsen en ruik er aan... smeer rondom je navel om je gemak te bevorderen en je maag te ontlasten.

 

EO2DAY

EO 2DAY – Abundance

Dit olietje is ontworpen om het magnetische energieveld om ons heen te ondersteunen. Deze krachtige melange ondersteunt de zogenaamde “wet van aantrekkingskracht”. Oftewel de manier waarop we positieve (opgelet: ook negatieve) energie aantrekken.

Abundance opent een wereld van mogelijkheden. 

Zowel mannen als vrouwen zijn dol op deze kruidige geur en daarom gebruiken ze het ook dikwijls als parfum.

Abundance betekent OVERVLOED en zal dus het energetische veld rondom ons openen omdat de frequentie van de olie onze vibe verhoogt kunnen we makkelijker contact maken met dit veld. Door deze verhoging van vibe maakt het ook meteen veel meer mogelijkheden zichtbaar en maakt het ons meteen ook makkelijker om moeiteloos dat aan te trekken wat we graag willen, waaronder overvloed, welvaart en gezondheid…

De frequentie van de olie (78Mhz) is hetzelfde van de hersenen wat dus helpt om gelijkheden aan te trekken… wanneer je nu je gedachten in het universum gaat projecteren dan het universum niet anders dan dit voor jou aantrekken.

Uiteraard werkt deze olie ook op ons fysieke lichaam, vooral op het immuunsysteem, de luchtwegen en onze emotionele balans. 
Ze werkt verheffend en zorgt voor balans… bij het diffusen zorgt de olie voor een harmonieuze energie in de ruimte.
Ze opent het basischakra en het hartchakra.
En ook op het mentale/spirituele heeft ze haar invloed: ze helpt je om zorgen los te laten en ook de emoties rondom bv: ik ben niet goed genoeg.
Ze helpt je bij het loslaten van een armoede-bewustZIJN en is daardoor uitstekend geschikt voor mensen die worstelen, en zich zorgen maken over geld en die willen doorgroeien naar een rijker en overvloediger bewustZIJN.

EO2DAY

EO 2DAY – Lavender

Lavender olie is een zeer veelzijdig olie en heeft als eigenschap dat het helpt helen, verzachten en reinigen. Het wordt vaak beschouwd als het “Zwitsers zakmes” van de essentiële oliën. Lavendel heeft een fris zoetig en bloemig aroma dat kalmerend en verzorgend werkt. Lavender staat erom bekend rust te geven en ontspannend te werken en is daardoor bevorderend voor een goede nachtrust.

Bijzonderheden: Wespen houden niet van de geur van lavendel! Maak een spray met Lavender olie erin (een spray flesje vullen met water, een halve theelepel zeezout en wat druppels Lavender olie) en spray dit over je kleding, de picknicktafel of de speelplaats van de kids, om zo de wespen te weren. Deze spray kun je ook voor het slapen gaan over je beddengoed sprayen voor een ontspannen nachtrust.

Lavender olie is al eeuwenlang een populaire olie en zou als één van de enige olietjes puur op de huid mogen gebruikt worden. Het werkt huidherstellend en is daarom zeer geschikt voor je huidverzorgingsrituelen. Ik zelf ben daar echter zeer voorzichtig mee, omdat ik wel eens durf te reageren op LAVENDER. IK verdun het dus altijd zeer goed voor dat ik het op mijn huid aanbreng. Ik heb nu een huidherstellende blend in gebruik om rondom (inderdaad niet op) mijn wonde op mijn been te doen.

Zelf gebruik ik het meestal in de diffuser voor de lekkere kalmerende vibe en geur in huis en in mijn immuniteitsblend tegen allergieën, andere jaren is het snotter, dikke ogen en ademhalingsproblemen, dit jaar is dit met 95% gereduceerd. Wat een heel duidelijk verschil maakt in mijn functioneren.

EO2DAY

EO 2DAY – Een beetje depri

Voel jij je ook zo down in de winter?
Ben je dat grijze, grauwe sombere weer zat?

Laat het dan een troost zijn dat je niet de enige bent!

Heb jij enig idee waarom jij je zo down voelt?
Dat komt omdat we te weinig zonlicht krijgen en we minder fysieke activiteiten ondernemen in de buitenlucht.
De dagen zijn ook veel korter, het is dus niet zo verwonderlijk dat we te weinig zonlicht hebben.

Ik geef je enkele voorbeelden van de winterblues:

 • Je immuunsysteem is zwakker en je bent sneller verkouden
 • Je focus laat te wensen over
 • Je bent moe, moe, moe
 • Je wil liefst zoveel mogelijk slapen
 • Je hebt meer behoefte aan koolhydraatrijk voedsel
 • Je bent je evenwicht en balans kwijt
 • Je hebt liefst zo weinig mogelijk mensen rondom je
 • Je bent prikkelbaar
 • Je hebt last van stemmingswisselingen
 • Je gewicht neemt toe
 • Je libido neemt af
 • enz …

Je kan er zelf nog wel enkele aan toevoegen denk ik…

Toch is er goed nieuws…

Wanneer jij je down voelt is het de hoogste tijd voor ZELF-zorg. En als we het over ZELF-zorg hebben dan hebben we het over E.O.
Essentiële oliën kunnen namelijk een enorme ondersteuning bieden in het boosten van je humeur. Je kan ze inzetten om meer grip op de situatie te krijgen, waardoor je je al snel beter gaat voelen.
In de winter cocoonen we veel meer en zijn we meer naar binnen gericht, in onze voel-wereld. Daardoor zijn we ook ontvankelijker voor de heerlijke, ondersteunende geuren van E.O.

Enkele voorbeelden van super BOOSTERS voor je mind.

 • Sinaasappel (orange), mandarijn (tangerine) en citroen (lemon) allemaal citrusgeuren die er om bekend staan je een heerlijk, vrolijk, opgewekt gevoel te geven.
 • Grapefruit is een natuurlijk anti-depressiva middel.
 • Bergamot met zijn pittige, frisse geur brengt je geest onmiddellijk in balans en kalmeert je emoties. Het herstelt ook je vertrouwen en geeft je welZIJN en energie.
 • Jasmijn met zijn zoete geur maakt je vrolijk en brengt je een verfrist gemoed en het helpt bij depressie
 • Ylang Ylang is heel geschikt in de strijd met stress en mentale vermoeidheid.
 • Lavendel is de rustbrenger onder de olietjes, het werkt zeer kalmerend en is ook een natuurlijk anti-depressiva.
 • Rozemarijn werkt vooral concentratie verhogend zodat je weer vat krijgt op jezelf en meer focus om te doen wat je hoort te doen. Helpt tegen fysieke vermoeidheid.

De olietjes in het VET gedrukt zitten in de starterskit

Hoe ga je ze gebruiken?

 • Door te DIFFUSEN
 • Door rechtstreeks aan het flesje te ruiken
 • Door 1dr in je handpalm te doen, je handen over elkaar te wrijven, ze naar je neus te brengen en 4x diep in en uit te ademen ( 4 helpt je dingen in de vorm te brengen)
 • Door 1dr op de douchebodem te doen als je een douche neemt
 • Door een rollertje te maken (bij ons te verkrijgen) met draagolie en jouw unieke samenstelling druppeltjes erin te doen en s’ochtend en/of s’avonds onder je voetzolen te rollen (wordt dan door het hele lichaam opgenomen)
 • Door een aroma-medaillon of een LAVABEADhanger te dragen

Heb je interesse in meer ZELF-zorg bestel dan jouw starterskit en ditch the winterblues!!!

ZELF-vertrouwen

Onoverwinnelijke Mindset 2

De meeste dromen zijn bedrog…

Is dat zo?

Volgens mij zijn dromen signalen van onze ziel, en dan heb ik het niet over verwerkingsdromen, maar wel over jouw bewuste dromen, het diepe verlangen dat telkens weer naar boven komt.
Een diep intens verlangen, dat je misschien als kind al had?
Dikwijls raken ze in de vergeethoek, toch mag je deze dromen nooit opgeven! Het is namelijk de LEVENS-essentie van jouw ziel. De passie van je leven.

Wanneer je naar deze energie gaat leven, zal het universum er alles aan doen om jou te helpen die droom te verwezenlijken.

En… die droom kan alles zijn!

Volg de signalen.

Want wie je ook bent en wat je ook doet, jouw dromen zijn jouw dromen en geven aan dat jij die kan verwezenlijken …Je zou dat verlangen anders niet hebben. Wat jij zoekt in je leven, zoekt ook naar jou!
Jouw droom hoort bij jou, anders zou je deze droom nooit gehad hebben, want het is niet zomaar een gedachte, een droombeeld of een wens, het is de LEVENS-essentie van jouw ziel…

Dus, vertel…

Wat is jouw, misschien lang vergeten droom/verlangen… en wat is het gevoel dat je wil bereiken, want meestal gaat het om een gevoel en via je droom kunnen we dat achterhalen.

Dus ga even rustig zitten

Zorg dat niemand je kan storen.
Doe een druppeltje FRANKINCENSE in je handpalm en wrijf je handen tegen elkaar.
Breng je handen naar je neus en vorm een driehoekje over je neus heen.
Adem 4x diep in en uit en spreek de intentie uit “Dat al jouw dromen en verlangens zich mogen aandienen, dat ze meer dan welkom zijn om zich zichtbaar te maken”
Blijf rustig zitten met gesloten ogen en adem diep in en uit … geef het even de tijd om op te borrelen… wanneer het klaar is, adem je diep in en uit en kom je terug in deze wereld.

Noteer je dromen en verlangens.

Dan gaan we afronden met PEPPERMINT (opgelet voor je ogen) geef je zelf de rush die je nodig hebt om jouw dromen ook serieus te nemen.

Wat is jouw droom, jouw grootste verlangen?

Mijn droom was altijd lerares worden. Na veel vijven en zessen mocht dat niet van thuis. Toch bleef die droom duwen en trekken.
En nu zoveel jaren later geef ik cursussen en workshops. Zalig om te doen, anderen inspireren. Het is een andere vorm van lesgeven dan in een school. Want op school geef je materie en kennis door en raken we zelden de innerlijke wereld aan… het stukje wat voor mij ontbrak in het lesgeven, het voelde als niet compleet. Vandaar dat het universum (via mijn ouders o.a) er voor zorgde dat ik die opleiding niet mocht doen. Na jaren werd het me duidelijk dat mijn grootste verlangen echt wel inspireren was, inzicht en doorzicht brengen, en natuurlijk komt daar ook wel kennis bij kijken, maar het is toch anders, het voelt completer. Linker- en rechterhersenhelft meer in balans. En uiteindelijk kwam dat in mijn jonge brein overeen met lesgeven!

Wist ik toen veel?

Dus … Geef niet te snel op.

Misschien heeft jouw droom een andere VERTALING nodig.

Laat ons jouw droom weten en wij helpen jou vertalen. Stuur een mailtje naar [email protected]