Introductie

De MAGIE van BOMEN
De HELENDE SPIRITUELE KRACHT van BOMEN

Tussen de bomen vertoeven is wonderbaarlijk, het brengt je onmiddelijk in een andere stemming. Hoe zou dit nu komen?

Ik heb op al mijn wandelingen al heel veel verdriet in het bos kunnen achterlaten en ik her-inner me nog goed de kastanjeboom in onze tuin waar ik uren heb bij gezeten om al mijn verdriet van een nakende  scheiding te verteren.

Toen stond ik er nog niet zo bij stil, maar nu weet ik dat de bomen inderdaad kunnen transformeren.
En als je erbij stilstaat dat alles in het universum uit energie bestaat zullen de bomen ook wel hun bepaalde trilling -frequentie hebben.

Sommige bomen zijn helend, anderen geven ons kracht, en sommige bomen hebben een ontzettende bruisende energie die onze vitaliteit omhoog krikt wanneer we moe en uitgeput zijn. Weer anderen transformeren verdriet en pijn waardoor jij je weer beter gaat voelen.

Bomen zijn dus een bron van universele energie die emotionele en fysieke genezing kan bewerkstelligen. Er zijn veel verschillende bomen, en elke boom heeft zo zijn kwaliteiten om balans en evenwicht te brengen.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde boom, dan zal je hoogstwaarschijnlijk deze energie nodig hebben om jouw energie in balans te brengen.
Maak er zeker contact mee, je kan de boom knuffelen, maar als dat een beetje uit je comfortzone is, kan je de boom aanraken met je handen,of er met je rug tegenaan gaan zitten of staan.Als mens bestaan we voor ongeveer 70% uit water, ook een boom bevat tussen de 30% en de 70% uit water. Door dat je contact maakt met de boom kan je je afstemmen op de helende vibratie van dit water in de boom en die trilling overnemen.
Als dit voor het ogenblik nog een beetje vreemd voor je voelt kan wandelen in het bos je ook al veel brengen, de lucht zit namelijk vol met negatief geladen ionen, deze inademen versterkt jouw weerstand.

Niks dan voordelen zou ik zo zeggen, dus genieten maar.

Volgende keer vertel ik je meer over op welk niveau je het bos kan betreden…

XXX
Caelia Shimmermist