Oproepen van EENHOORNS

De EENHOORNS helpen een ieder die te kennen geeft dat ze geholpen willen worden. Ze delen onvoorwaardelijk hun MAGIE, LICHT en KRACHT…

De engelen helpen je bij het vinden van een parkeerplekje of een mooie jurk voor je feestje, hier houden de EENHOORNS zich niet zo mee bezig. Ze gaan meer voor het verlangen van je ziel. Je spirituele groei is daarbij belangrijk, en ze ruimen met veel plezier blokkades op die jou in de weg staan. Toch is het ook wel nuttig om te gaan kijken waar die blokkades voor staan… wanneer je dat inzicht niet verwerft verplaatsen de blokkades zich gewoon.

Vraag dus zeker om inzicht aan de EENHOORNS!

Ze gaan jou zeker her-inneren aan je eigen magie en ze laten je weer de speelsheid van een kind voelen, dat overal mogelijkheden ziet. En … met heel zijn hart in wonderen gelooft.

Vraag dus vanuit je hart om een EENHOORNgids en vraag of hij/zij je terug op je magische pad willen brengen als je begint te twijfelen, je onwaardig voelt of de indruk hebt dat je veroordeeld wordt omdat je in de onzichtbare wereld gelooft.

Ze willen zien dat je straalt, van je-ZELF houdt, magie beleeft en al het goede in de wereld bevordert.

Daarbij staan ze heel graag naast je op je reis en steunen ze je bij elke stap.

Dus …

Vraag om hulp bij het verwezenlijken van je levensdromen… en ook al heb je die nog niet zo duidelijk, vraag dan om ze duidelijke en voelbaar te maken.

Succes

XoXo