Visionboard

Een visionboard is heel bijzonder en ondersteunend in het verwezenlijken van je dromen lees hier het BLOG. Je kan dit elke maand doen, maar wij kiezen ervoor om dit 4x per jaar te doen … rondom de nieuwe maan en dit elk nieuw seizoen.In deze workshop laten we verschillende tools samenkomen om onze dromen sneller te verwezenlijken. We maken een VISIONBOARD of een droom-bord om te gebruiken als FOCUS en ons onderbewustzijn telkens weer opnieuw te inspireren met dat wat we graag willen. We koppelen dit meteen aan de fase van een maancyclus die het meeste impact heeft om onze droom te laten groeien. En ook de energie van de verschillende seizoenen dragen bij aan dit manifestatieproces. Wanneer je dit nog eens gaat combineren met een script, en een essentiële olie om het te verankeren heb je meteen een aantal toegangspoorten naar je binnenwereld waar de stem van je ziel jou langzaam maar zeker zal begeleiden naar het verwezenlijken van jouw dromen.

We leren dit congruent zetten met de hulp van de elementen, zodat je onderbewustzijn en je bewustzijn op elkaar afgestemd zijn om te vermijden dat ze elkaar nog langer kunnen saboteren.

Je kan afbeeldingen meebrengen, maar dat is niet noodzakelijk je kan het universum het voor jou laten regelen en gewoon op je gevoel door onze hopen tijdschriften te snuisteren en de juiste prenten naar je toe te laten komen.

Kijk in het AGENDA voor data (4x/jaar rondom het begin van een nieuw seizoen en nieuwe maan)