YL info-moment

GeZONdheid en welZIJN check up - Young Living olie info avond:

Iedereen is bezig met geZONdheid en welZIJN en tracht dit in evenwicht en balans te houden. Terwijl geZONDheid en welZIJN heel normaal is en de bedoeling van een ZINVOL leven. De ZON in geZONdheid staat daar niet zomaar te blinken. Het wil zeggen dat wanneer je geZONd bent de ZON altijd schittert en straalt in je leven. Hierdoor kan je moeiteloos ZIJN wie je werkelijk bent.

Jammer genoeg loopt dit bij velen niet altijd van een leien dakje en is het noodzakelijk om te gaan kijken wat er aan de hand is en hoe je dit kan omdraaien, voor anderen kunnen we vooral preventief en ondersteunend gaan werken.

Tijdens deze avond nemen we je mee naar de oorsprong en het mechanisme van het leven, hierdoor krijg je meer inzicht in het waarom de dingen zoals ziek, moe, onrustig en/of uitgeput zijn en zichtbare en onzichtbare stress ons de das omdoen.

We gaan uitzoeken wat NU aan de orde is en of het een prioriteit is om er mee aan de slag te gaan. We laten ons helpen door de natuur en ont-wikkelen een positieve mindset waardoor alles ten goede verandert.

We ontdekken wat Essentiële Oliën zijn, hoe ze ons kunnen ondersteunen op FYSIEK vlak en we onze EMOTIES kunnen transformeren door met de olietjes van Young Living zelf aan de slag te gaan.

We introduceren ook hoe we met olietjes de wet van aantrekkingskracht voor ons zelf in beweging kunnen zetten.

We voorzien voor elke deelnemer een cadeautje. Nodig je vrienden uit, want hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Interesse? Hou de agenda in het oog voor de volgende data.