ZELF-bewust

Een ander tool om je droomleven te realiseren is bewust-wording of bewust-zijn. Volgens ons is het zelfs de eerstvolgende stap op zelf-zorg.

Hoe bewuster je je bent van wat er rondom je gaande is, hoe sneller je voor jezelf een keuze kan maken. Want ja, jij bent degene die kiest!
Jij kiest of je er in meegaat of niet, je hoeft niet meer te verdrinken in het leven.
Jij kiest.

Dit is niet altijd makkelijk, want wanneer je er middenin zit lijkt het soms wel hopeloos. Maar weet (en dit is je eerste stap naar zelf-bewust) dat alles voorbij gaat en dat jij kan kiezen.

Wanneer je voor zo’n keuze staat gebruik dan deze simpele hulpmiddel om je onmiddellijk uit de overweldigende emoties te halen:

Adem in…
Adem uit…
En blijft vooral ademen

In de laag zelf-bewust willen wij je graag inspireren met zulke ideetjes en onze blogs door alle lagen heen.

Hierin gaan wij zeker aantonen dat ook wij nog altijd bijleren… elke dag. Soms is het iets kleins, een andere keer is het een grotere les. Maar leren, dat is iets wat nooit stopt. Het is maar de vraag hoe je ermee omgaat! Elke dag gebukt onder de druk en stress van het leven, of opstaan met een glimlach en openstaan voor alle kansen die je voorgeschoteld krijgt om te groeien en te stralen (ja.. geloof me, zelfs bij mij is dat niet altijd mogelijk haha).

Heb je vragen? Laat het ons zeker weten via een bericht!

Maar het belangrijkste is… word je steeds bewuster van jezelf en het leven wordt zoveel eenvoudiger, makkelijker, moeitelozer, welvarender, …

Ben jij klaar voor een leven vol overvloed, op alle vlakken? Laat je dan zeker inspireren door onze blogs!