ZELF-zorg

Zelf-zorg (maar dat wist je waarschijnlijk wel al) is heel belangrijk in je leven wanneer je succes wil hebben met alles wat je doet, zowel voor jezelf als voor je business. Wanneer je niet eerst goed voor jezelf zorgt kom je er niet, je kan namelijk pas voor anderen zorgen wanneer je jezelf eerst goed in de watten heb gelegd!

Hiermee bedoelen we uiteraard geen egoïstisch gedrag, maar wel op tijd en stond:

neen zeggen
rust nemen
gezond eten
water drinken
bewegen
jezelf in de watten leggen

Want om je droomleven te manifesteren heb je een hoge positieve trilling nodig. Deze hoge vibe hebben en behouden is niet altijd evident met alles wat er in en om ons heen gebeurt.

Wij als Bliss4Bizz-team lossen dit op met het gebruik van Essentiële Oliën (EO in het kort) van Young Living.
Dit zijn 100% pure oliën van de zuiverste kwaliteit, zodat je als gebruiker alle positieve eigenschappen hiervan volledig kan benutten (meer info over Young Living vind je hier).

Elk mens heeft zijn eigen trilling en deze kan je verhogen of verlagen door de vibe van dingen rondom ons. Een huisdier, een boom, zonlicht (om maar een paar voorbeelden te geven), alles heeft een eigen trilling die de anderen kan beïnvloeden.
Wanneer je bv voeding uit blik eet zal je niets verhogen aan je trilling. Ook negatieve mensen die altijd klagen en zagen hebben hetzelfde effect.
Verse voeding en positieve mensen daarentegen verhogen juist onze vibes.

Je kan je helaas niet altijd omringen door positieve en vrolijke mensen, vooral op de werkplek bijvoorbeeld kan er nogal wat stress aanwezig zijn. Daarom gebruiken wij graag EO, want die bezitten van nature een hoge trillingsfrequentie en brengen bijna instant resultaat!

Wij ondervinden dit dagelijks bij het diffusen (het verstuiven van olietjes gemengd met water in een specifieke diffuser) en het gebruik van rollons (een flesje met een draagolie en EO die je d.m.v. een roller op je lichaam, zoals je polsen, kan aanbrengen).

Wil je graag meer info over Essentiële Oliën (EO), neem dan zeker hier een kijkje.

Wil je graag deel uitmaken van onze Magic2be gebruikers?
Super! Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan brengen we dat voor jou volledig in orde en krijg je er van ons een fantastische gratis e-cursus bij (dit bovenop alle gratis info en cursussen in de Oil2Bloom Academy van Katinka)!

Neem zeker eens een kijkje en ontdek voor jezelf wat EO voor jou persoonlijk kunnen betekenen!